kaikki kategoriat
EN

Kaikki

Grafeeni kalenteri

Grafeeni kalenteri

  • Yleiskatsaus
  • Parametri
  • tiedustelu
  • Liittyvät tuotteet
Rullaus käyttää kaksoisasemia rullan vaihtamiseksi automaattisesti pysähtymättä, jolla on korkea tuotantotehokkuus ja joka voi mukautua eri pinnoitepintojen vaatimuksiin.
Rakopuristussuulakkeella on korkea pinnoitustarkkuus ja pinnoitusvirhe on alle 0.5 silkkiä. Päällystyspää ja kuivaliiman tunnistus ovat samassa järjestelmässä.
Uunissa on suuri kaari, eikä niiden välillä ole aukkoa. Kohdissa 1-12 käytetään yläilmansyöttöä. Kuuma pakokaasu kierrätetään ilmakanavaan sen jälkeen, kun siihen on lisätty raitista ilmaa, mikä säästää huomattavasti energiaa ja vähentää pakokaasupäästöjä; uunin lämpötilan säätö käyttää digitaalista lämpötilansäätöjärjestelmää, ja SCR:ää käytetään säädettävässä tehonsäädössä, mikä vähentää voimakkaan sähkölämmityksen aiheuttamaa vaikutusta sähköverkkoon. vaikutus. Tuotantoprosessin tarpeiden mukaan se voidaan säätää pienitehoiseen käyttöön, mikä vähentää huomattavasti energiankulutusta.
Vetolastan säätömekanismi kuparinauhan johtavan liiman mitoitusta varten. Kaavinta voidaan nopeasti säätää ylös ja alas, edestakaisin ja korkeuskulmaa, mikä parantaa pinnoitteen tasaisuutta.
Laminointimassaa valmistaa yrityksemme "Chaos Mixing Energy-Saving Extrusion Technology Patent", joka on voittanut Science and Technology Progress Award -palkinnon. Sillä on alhainen energiankulutus, erinomainen ekstruusiotehokkuus, hyvä pehmittävä vaikutus ja korkea tuotantokapasiteetti.
Tarkka jännitysosan ohjausjärjestelmä tekee alustasta sujuvamman. Vähennä henkilöstön kokoonpanoa (3-4 henkilöä voidaan käyttää koko koneessa).
Kosketuspaneeli on sileä ja helppokäyttöinen.
Kaksi moottoria ohjaa kahta rullaa, mikä tekee tehosta vakaan ja pyörimisen tasaisemman.
Sähköosat ovat Saksasta Siemens, vakaampi.
Arkki käsitelty täysin automaattisella ohjelmoitavalla ohjauksella, erotusetäisyys ±1 mm.
Kelausosa ja kelausosa ovat koneen molemmilla puolilla.
Hydraulisylinteri tuodaan UAS:sta, korkean tarkkuuden hydrauliasemasta, paine on stalbe.
EPC-järjestelmä sekä auki- että takaisinkelausosille, pitää materiaali suorana.
Päätelat on valmistettu erikoisteräksestä, korkea kovuus, korkea paineensietokyky.
Kone voi täyttää eri tekniikoiden vaatimukset, meillä on erilaisia ​​projekteja erilaisiin vaatimuksiin.
Rullan tarkkuustoleranssi:≤ ± 0.002 mm
Koneen nopeus:1-15m / min (säädettävä)
Rullan tehollinen leveys:50-400mm
Rullien väli:0-3mm (säädettävä)
Rullan koko:Ø400x500mm
rullan tarkkuus:
a.rullan kovuus:HRC66-68
yhden puolen kovuus〉20mm
b. Telan sylinterimäisyys:± 0.002mm
c. Rullan viimeistely:Ra0.02 um
d. Rullan liikkeen toleranssi:± 0.002mm
Purku- ja kelausputken tunnus:3"
Koneen koko:4.8Mx2.2Mx2M


rullan tarkkuustoleranssi≤ ± 0.002 mm
koneen nopeus1-15m / min (säädettävä)
rullan tehollinen leveys50-400mm
Rullien välissä oleva tila0-3mm (säädettävä)
rullan kokoØ400x500mm
yksipuolinen kovuus> 20mm
rullan sylinterimäisyys± 0.002mm
rullan liikkeen toleranssi± 0.002mm
Avaus- ja kelausputken tunnus3"
kone koko4.8Mx2.2Mx2M


Laitteiden käyttö:Tämän koneen on tarkoitus päällystää grafeenia johtava tahna PET-ympäristönsuojelupolyesterikalvolle, puristaa kupariset sulkuliuskat molemmilta puolilta ja lopuksi leikata se palasiksi laminoinnin jälkeen PET-kalvolla ja matalatiheyksisellä polyeteenillä valamalla. valmistautua seuraavaan prosessiin.
Laitteiston rakenne:Grafeenin päällystyslinja on yhdistetty LDPE-laminointiyhdistelinjaan ja leikkuukoneeseen resurssien järkevän käytön, energiansäästön, korkean automaation ja korkean tuotantotehokkuuden saavuttamiseksi.
Laitteiden koostumus:PET-kaksoisaseman aukikelaus, korona, veto, rakopuristusmuottipinnoite, kuivaustunneli, online-testausyksikkö, kuparinauhan johtava liimamitoitus ja pinnoitus, kuparinauhan purkaminen, laminointi Se koostuu komposiitista, ultraäänireunanauhasta, leikkaamisesta, leikkaamisesta, kuljetus-, voimansiirtojärjestelmä, jännityksen ohjausjärjestelmä ja muut yksiköt.
Pinnoitekerrosten lukumäärä:Ensimmäinen kerros grafeenilietettä, toinen kerros kuparinauhaa johtavaa liimaa ja kolmas kerros LDPE-pinnoitetta.


OTA YHTEYTTÄ

Suositeltava Tuotteet